З великої і відносно теплої Одеси прийшли доволі сумні новини. У соцмережах українцям показали, як реалізатори ялинок надходять зі своїм товаром, коли він вже їм непотрібний.

Так, після настання Нового року деякі продавці не послідували вимогам мерії і не відвезли ялинки в місця централізованого збору, а просто кинули хвойні на тротуарах, де їх і продавали.

Про це стало відомо завдяки кадрам, які розмістили в соціальних мережах очевидці.

Покинуті ялинки в Одесі, скріншот: YouTube
Покинуті ялинки в Одесі, скріншот: YouTube

"Доброго ранку. Так сьогодні в Одесі виглядають продавці ялинок, які тримали найвищий цінник до останнього", — в іронічній формі підписали автори однієї з публікацій в Telegram.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Покинуті ялинки в Одесі, скріншот: YouTube
Покинуті ялинки в Одесі, скріншот: YouTube

На опублікованих фото і відео можна побачити порожні вулиці Одеси в суботу, 1 січня, де лежать нікому вже непотрібні ялинки, які буквально кілька годин тому коштували майже по 500-800 гривень за штуку.

Варто також нагадати нашим читачам, що вже з 4 січня в Києві запрацюють пункти утилізації, куди можна здати новорічну ялинку. За статистикою минулого року тільки в Києві продали 500 тисяч новорічних ялинок, а утилізували тільки 14 тисяч.

Інші ж просто викидали їх на смітники біля своїх будинків. Всього по Києві буде 15 пунктів утилізації, вони будуть розташовані в кожному районі. Здати в такий пункт свою ялинку можна безкоштовно, і це не займе багато часу.

Раніше повідомляли, кілометри гірлянд, 3D кулі та ілюмінації: як виглядають найкрасивіші новорічні ялинки України в 2022 році.

Як повідомляв Знай.uа, сервіровка новорічного столу, щоб гості ахнули не тільки від смакоти страв: неможливо відвести погляд.

Знай.uа писав, звідки ростуть "ноги" біля ялинки-історія головного новорічного дерева: причому тут любов.