Відомий політичний діяч і колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який зараз перебуває у в'язниці, вперше розповів всьому світу про свою маленьку доньку.

Про це стало відомо з його нового поста в соцмережі Facebook, який він вирішив написати грузинською мовою. На даний момент політик перебуває у в'язниці, в місті Руставі.

Приводом розповісти розповісти про свою маленьку доньку став її перший виступ на великій сцені новорічного концерту "Головного каналу" в Грузії. Дівчинку звуть Елі Марія Саакашвілі і їй всього 1,5 року. На опублікованих фотографіях поруч з малятком, за інформацією ЗМІ, грузинська співачка Софо Нижарадзе.

Дочка Міхеїла Саакашвілі, фото з Facebook
Дочка Міхеїла Саакашвілі, фото з Facebook

"Це перший Новий рік, який я зустрічаю у в'язниці, але я намагаюся не втрачати оптимізму і знайшов у ньому частку доброти. Так, але це перший рік цього року, коли наймолодша учасниця новорічного новорічного концерту Елі Марія Саакашвілі зустрічає нас зі сцени разом з мамою з екрану телевізора. Моя найулюбленіша дівчинка і молодша дитина. Я радий, що мені випала така можливість, і мій Новий Рік відрізняє не тюремні стіни, а теледебют моєї улюбленої дівчинки🙂", - написав політик.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Імені мами своєї дитини він не повідомив. Відомо, що зараз він перебуває у відносинах з народним депутатом України Єлизаветою Ясько.

Нагадаємо, у голодуючого 50 днів Саакашвілі почав відмовляти мозок

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Саакашвілі потрапив до реанімації: на 49 день голодування втратив свідомість

Також портал Знай.uа писав, що Єлизавета Ясько вперше розповіла, як Міхеїл Саакашвілі зізнався їй у коханні: "Дороги назад немає"