Жінка п'ять годин провела на карантині у вбиральні літака після того, як посеред польоту отримала позитивний тест на коронавірус.

Про це повідомляє "CNN".

Вже у польоті жінка отримала позитивний тест на COVID-19. Для того аби не заразити інших пасажирів її місцем на наступні кілька годин стала вбиральня літака. Маріса Фотіео 19 грудня перелітала рейсом Icelandair з Чикаго до Рейк'явіка разом із братом і батьком.

Маріса Фотіео, скріншот
Маріса Фотіео, скріншот

Перед польотом Фотіео здала два ПЛР-тести і близько п’яти експрес-тестів, усі вони дали негативний результат. Але приблизно через півтори години після польоту Фотіео почала відчувати біль у горлі. Після цього вона вирішила зробити ще тест, і він виявився позитивним.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Маріса Фотіео повністю вакцинована, і через те, що вона працює вчителькою, регулярно проходить тести. Коли вона отримала результати у вбиральні літака над Атлантичним океаном, вона сказала, що почала панікувати.

"Першою стюардесою, з якою я зіткнулася, була Роккі. У мене була істерика, я плакала. Я переживала за свою сім’ю, з якою я щойно вечеряла. Я переживала за інших людей в літаку. Я переживала за себе", - сказала вона.

Пасажирку спробували заспокоїти стюардеси. Вони сказали, що зроблять все можливе аби вона змогла сидіти на одному місці, але рейс був заповнений.

Маріса Фотіео, скріншот
Маріса Фотіео, скріншот

"Коли вона повернулася і сказала мені, що не може знайти достатньо місць, я вирішив залишитися у вбиральні, тому що не хотіла бути поруч із іншими на рейсі", – сказала Фотіео.

Потім на дверях вбиральні повісили записку про те, що вона не працює, і вона стала новим місцем Фотіео до кінця рейсу.

Перебуваючи у вбиральні, вона купила доступ до Інтернету та подзвонила, щоб повідомити про хворобу у свою школу. Вона також зняла відео TikTok, яке переглянули понад 4,4 мільйона разів.

Фотієо сказала, що вона не відчувала себе незручно у вбиральні, вона була щаслива, що не залишилася в головному салоні з іншими пасажирами, одним з яких був її 70-річний батько.

Після того, як літак приземлився в Ісландії, Фотіео та її сім’я останніми залишили рейс. Фотіо провели два швидких ПЛР-тести в аеропорту, обидва вони були позитивними.

Потім її перевезли до готелю Червоного Хреста, де вона розпочала 10-денний карантин.

@marisaefotieo

Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. luxuryliving imsolucky covid vaccinated fyp viralvideotiktok quarantine

♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

Нагадаємо, як отримати "ковідну тисячу" без смартфона: У Кабміні дали корисну пораду. Уряд розповів про те, що робити людям без смартфонів

Раніше Знай писав, тотальний локдаун в Україні: Денис Шмигаль зробив нову заяву про карантинні обмеження. В Україні більше не будуть вводити тотальні локдауни

Також Знай повідомляв, в яких випадках не можна вакцинуватися проти коронавірусу: пояснення МОЗ. У МОЗ розповіли, у яких випадках не можна вакцинуватися