Представники уряду розповіли, як отримати тисячу гривень Володимира Зеленського без смартфона. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Дія.

З 19 грудня вакциновані українці отримують тисячу гривень за повний курс вакцинації. Для цього потрібно бути зареєстрованим в додатку "Дія" і зробити два щеплення якийсь із зареєстрованих в нашій країні вакцин. На цей час тридцять мільйонів гривень, які прийшли на карти українців витрачена.

Керівник розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації Мстислав Банік зазначив, що зараз громадяни, у яких немає смартфонів не можуть скористатися послугою, проте їм не потрібно турбуватися. Проте дана ситуація все зміниться.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"до третього кварталу наступного 2022 року Уряд обіцяє розробити нові додаткові інструменти для того, щоб можна було попрямувати на отримання «є-підтримка", - повідомив він.

Також він зазначив, що якщо в смартфоні немає NFC (технологій бездротової передачі даних між пристроями), то можна проводити розрахунки на сайтах і в Інтернеті.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів.