Ось і настав цей самий день - залишилися лічені миті до Нового 2022 року, до святкування, радості і веселощів всіх українців.
Синоптики ознайомилися з даними і вже представили прогноз погоди на п'ятницю, 31 грудня. Чи пощастило українцям, чи побачать вони сніг, чи залишиться він лежати в регіонах, де опадів випало предостатньо або ж "плюсова" температура знищить всі надії.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Відомий синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на 31 Грудня.

"Почнемо зі Сходу, звідти, куди наші думки постійно йдуть. Східна частина завтра буде холодною. Сніг буде випадати, скоріше, в другій половині дня і ввечері. Захід України завершить 2021 рік найтеплішою погодою, теплішою навіть, ніж на півдні - вночі близько нуля. Дощ і мокрий сніг. Про Південь. Вночі і вранці буде сухо і навіть вранці можна буде побачити сонечко. Вдень - незначний мокрий сніг. Центральна частина України. У п'ятницю тут мокрий сніг, можливий місцями дощ. Північна частина України вночі ще поморозить небагато. А вдень - відлига", - пише вона в публікації.

У п'ятницю, 31 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -4℃ ...+6℃ вдень і -10℃ ...+2℃ вночі у всіх областях. Холодніше буде жителям східних регіонів, тепліше за всіх, як і повідомила Наталка Діденко, жителям західних областей. Вітер на рівні 5-10, 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...+2℃ вдень, вночі -1℃ ...-3℃.

Прогноз погоди на 31 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 31 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, скандальний священик Олександр Дедюхін закликав українців берегти себе взимку: "Ховати в таку погоду, приємного мало"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", голозада "тигриця" в одній куртці і трусах розгулювала вулицями Харкова: "Коли дружина повернулася з роботи раніше"

Знай.ua писав, дорожники поклали асфальт навіть не розчистивши трасу від снігу: "Нові технології"