Австралійка Пола Данн народилася з розділеним піднебінням, це ще називають "Заяча губа". Через це над дівчинкою сильно знущалися в школі.

Про це повідомляє "7news".
Пола Данн до 12 років, почувалася "потворною, дурною та безнадійною". Вона не могла нічого зробити зі своєю зовнішністю, тому навіть хотіла покінчити життя самогубством.

Пола Данн, фото "7news"
Пола Данн, фото "7news"

Зараз Данн є вченим і експертом із "підліткової стійкості", що спеціалізується на психічному здоров'ї дівчат-підлітків. Вона навіть випустила книгу на цю тему, яка стала бестселер №1 на Amazon.

"Коли ви народжуєтеся з дефектом на обличчі, ви не можете приховати недолік. Одна з речей, яку мені довелося відкрити для себе, — це зрозуміти, хто я як особистість", - каже Данн.

Пола Данн каже, що у юні роки щодня піддавалася булінгу, як зі сторони учнів, так і вчителів. До того ж їй було важко, щось пам'ятати та вивчити, через те, що вона постійно перебувала у тривозі.

Пола Данн, фото "7news"
Пола Данн, фото "7news"

У своїй книзі Данн зазначає, що найголовніше - це розповісти комусь про те, що над вами знущаються. Вона переконана, що весь біль та страждання не можна тримати в собі, адже це може призвести до суїцидальних думок.

"Якщо їм не комфортно розмовляти з батьками, їм потрібно довіритися комусь, як найкращому другові. Не тримайте це всередині. Знайди когось, кому ти довіряєш, з ким ти можеш бути вразливим, і поговори про це", – сказала вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Батьківські помилки
Щодо виховання дітей, Данн вважає, що одна з найпоширеніших помилок полягає в тому, що батьки з благими намірами надто критично ставляться до своїх дітей або змушують їх робити все по-своєму.

Пола Данн, фото "7news"
Пола Данн, фото "7news"

"Чому вони вчать свою дитину, так це тому, що вони не можуть використовувати свою інтуїцію, не можуть розрізняти чи приймати правильні рішення, або мати внутрішній компас, щоб знати, що правильно, а що ні", – сказала вона.

Зараз би Данн сказала собі маленькій, що важливо не те, як ти починаєш життя, а те, як ти вирішиш його прожити. Вона радить просто бути собою, і набратися сміливості жити так, як хочеться саме вам.