У Тульському центрі освіти №31 стався масовий скандал через певний пост в Інтернеті.

Мати одного з учнів школи не витримала і опублікувала відео, на якому видно тарілка супу з додатковим шматочком м'яса - з тарганом. При цьому, діти і до цього моменту відмовлялися відвідувати їдальню, залишаючись голодними. Їжа холодна, але адміністрацію це не цікавить.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Крайньої в цій ситуації, чомусь, зробили класну керівницю другого класу. З тієї причини, що вона не вміє працювати з батьками. А ось мама дитини не розуміє цього.

"Я що, її вихованець? Як вона повинна була зі мною працювати?", - запитує жінка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Єлизавета Владиславівна була звинувачена у всіх бідах. Їй створюють несприятливі умови для роботи, а страждають від цього діти. Але згодом ситуація була запущена, адже мама цієї дитини виклала ще одну публікацію із записом розмови директора з якоюсь Наталією. Представниця навчального закладу згадала про іншу ситуацію, з гнилим яблуком, яке, за її словами, нібито сфотографували у себе вдома, на столі зі скатертиною. Через це школа страждає від постійних перевірок.

Тарган в тарілці, фото: Telegram
Тарган в тарілці, фото: Telegram

Тарган в тарілці, фото: Telegram
Тарган в тарілці, фото: Telegram

Але ось перевірка пройшла, а порушень не виявили - помітили лише порушення, пов'язані зі зберіганням продуктів.

"У їдальні ставлення змінилося кардинально. Тепер її клас їсть окремо від інших дітей, а учні перетворюються на ізгоїв. Гарячу їжу їм приносять з дотриманням всіх санітарних норм, в рукавичках, а завучі практично з ложечки намагаються нагодувати дітей, навіть при повному їх небажанні", - повідомляє мама дитини.

Ситуація з тарганами не змінилася, діти навіть якось помітили цілу зграю, сфотографувавши їх. А на вчительку подали заяву в поліцію. Директор звинувачує її в порушенні недоторканності приватного життя.

Таргани, фото: Telegram
Таргани, фото: Telegram

Нагадаємо, понад 600 сімей отримають гроші на підготовку до школи: кому світить допомога від держави

Як повідомляв "Знай.ua", відсутність місць і дисципліни: українці розповіли про переваги та недоліки дитячих садків

Знай.ua писав, на завод, за кермо або в лабораторію: українців змусять вибрати професію ще в школі - коли портфель більше тіла