У медичному виші Закарпаття притягнули до відповідальності двадцять шість осіб через підробку документів. Про це повідомляє портал МВС України.

Влітку 2021 року правоохоронці разом з Центром тестування при МОЗ знайшли під час іспиту в медичному закладі осіб з підробленими документами.

У документи студентів, які хотіли обманним шляхом скласти іспит, вклеїли інші фотографії. Серед підставних осіб виявили інтернів, діючих лікарів та викладачів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"направлено до суду обвинувальний акт для розгляду щодо махінацій з документами під час складання чергового іспиту в одному з ужгородських вузів", - заявив начальник слідчого відділу Ужгородського районного управління поліції.

Правопорушникам загрожує покарання від вісімдесяти п'ятдесяти гривень штрафу або до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.