Кім Чен Ін взяв участь у зборах Трудової партії Кореї. Однак на знімках він помітно схудлий, передлает портал Daily Mail.

28 грудня Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК) опублікувало фотографії, зроблені в ході останнього партійного засідання. На ньому була обговорена політика партії в році, що минає і стратегію розвитку в умовах економічної кризи.

На кадрах видно, що північнокорейський лідер став стрункішим, ніж будь-коли на посаді перебування головою уряду. Чиновники КНДР вже у всю заявляють, що глава держави став «їсти менше, щоб допомогти країні». Справа в тому, що Північна Корея має проблеми з продовольством.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вперше тенденцію північнокорейського лідера до схуднення помітили на параді на честь 73-річної річниці заснування КНДР. Тоді він одягнув європейський костюм в європейському стилі, чим нагадав першого лідера Китайської Народної Республіки-Мао Цзедуна.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв " Знай.ІА", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.