У Китаї несподіваним чином вирішили карати порушників карантину - їх провели вулицями міста з ганьбою. Про це повідомляє портал Daily Mail.

На відеозаписі видно, що чотирьох порушників в масках і протиепідемічних костюмах провели маршем ганьби в супроводі поліцейських. У них на шиях можна побачити таблички з фото та іменами. Подія відбувається в місті Цзінсі.

Передбачається, молоді люди пішли на порушення карантину для перевезення нелегальних мігрантів. Через коронавірус кордони Китаю закрили, а 13-мільйонний місто знаходиться поруч з В'єтнамом. Жителям заборонили виходити з дому, крім випадків тестування або отримання невідкладної медичної допомоги.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Десять років тому схожі заходи публічної ганьби застосовувалися для підозрюваних у кримінальних злочинах, проте вони були скасовані на вимогу правозахисників.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв " Знай.ІА", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.