Зупинилося серце 10-річного хворого на рак хлопчика з Чернівців, якого на початку 2021 року прийняли до лави патрульних.


Про це у Facebook повідомила волонтерка Марта Левченко.

Так, стало відомо, що помер хворий на рак 10-річний Сашко з Чернівців. На початку цього року патрульні здійснили його мрію. Дитина хотіла служити у поліції, а тому правоохоронці урочисто прийняли його до своєї команди.

"Тепер у нашого Сашка нічого не болить. От би ще втихомирився біль наших сердець, біль мами Сашка, біль Танюші, яка жила своїм братиком, біль рідних", - написала волонтерка.

Фото: Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області
Фото: Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Прощатимуться з маленьким Сашком 30 грудня о 13:00 в селі Шишківці Кіцманського району Чернівецької області.

Варто нагадати, що у хлопчика була остання стадія раку. Лікарі не давали йому жодних шансів на життя, проте він не припиняв мріяти стати поліціянтом.

Фото: Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області
Фото: Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області

Саме тому, у лютому 2021 року правоохоронці влаштували урочисту посвяту хлопчика в копи. Вони видали Сашкові зброю, кайданки і рацію. А ще вдягнули в іменну форму, яку пошили за одну ніч. Під оплески дитина складала присягу і отримала жетон поліцейського.

Нагадаємо, у молодої дівчини стався викидень після скандалу з охоронцем, не впускали в пологовий: "Зараз не приймаємо"

Раніше Знай писав, в Україні закриють десятки пологових відділень: скільки їх залишиться до 2022 року. В Україні стане в рази менше пологових відділень. У чому ж причина

Також Знай повідомляв, "Якщо виживе - одружуся": дівчині скалічило 65% тіла, але Бог "компенсував" їй біль вічним коханням