В результаті пожежі в Косівській центральній лікарні загинули три людини. Ймовірною причиною трагедії стала заупокійна Свічка, передає портал ДСНС.

Пожежа сталася в реанімаційній палаті відділення на першому поверсі 28 грудня. До прибуття рятувальників медики евакуювали 12 хворих. В результаті НП загинуло три людини.

Як повідомляє ДСНС, причиною події стала заупокійна свічка, яку поставили на честь одного із загиблих. Так як у відділенні працювали цілих п'ять кисневих концентраторів, це спровокувало вибух у відділенні.

На даний момент лікарі борються за життя отримали травми, а ДСНС збирається провести перевірки лікарень на стан пожежної безпеки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"За таку страшну помилку і людям, і державі довелося заплатити дуже високу ціну – загинули три людини. В даний час лікарі борються за життя отримали травми, а ДСНС проведе невідкладні перевірки лікарень на стан пожежної безпеки", - повідомляють рятувальники.

В Львівської облдержадміністрації розповіли, що пасажирів з вагона, де сталася пожежа, пересадили в інший, поїзд продовжив рух із запізненням на 19 хвилин.

Раніше ми писали про те, що до Нового року ще далеко, а ялинка вже горить: бабуся замерзла і підпалила ялинку прямо біля міської ради

Нагадаємо, що українці ледь не задубіли у вагоні "Укрзалізниці": пхали простирадла і ковдри в усі вікна.