Дружина українського президента Володимира Зеленського, Перша леді України Олена Зеленська побувала в гостях ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Зеленська прийшла на ефір разом з головою представництва UNICEF Муратом Шахіним. Вони презентували програму зі здорового харчування "Головне – що всередині".

Як виявилося, їх мета - збалансоване і здорове харчування в кожній українській родині. Однак під час ефіру з першою леді трапився несподіваний казус.

Про це стало відомо завдяки сюжету ранкового шоу одного з українських телеканалів.

Олена Зеленська відповідально заявила, що морожена скумбрія коштує 8 гривень за кілограм, коли в супермаркетах Києва вона коштує 65-100 грн за кг.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Звичайно, трохи пізніше на своїй сторінці в Instagram Олена Зеленська заявила, що обмовилася, а скумбрія насправді коштує дорожче в 10 разів, тобто вона мала на увазі, що скумбрія коштує 8 грн за 100 грамів, а не за кілограм.

Публікація Олени Зеленської, скріншот: Instagram
Публікація Олени Зеленської, скріншот: Instagram

"До речі, під час ефіру, вибачте, обмовилася: морожена скумбрія коштує в середньому 8 гривень за 100 грамів. Спасибі глядачам за те, що уважно дивіться ефір, особливо о сьомій ранку. А ось правильним залишається те, що скумбрія дуже корисний продукт. Особливо запечена у фользі з травами. Спробуйте!", - написала перша леді в мережі.

Також є ще один цікавий факт - Олена Зеленська в ефірі програми розповідала про щойно розпочату інформаційну кампанію зі здорового харчування. Для цього разом з ведучими Олена відвідала один із супермаркетів, де спостерігали за харчовими звичками українців.

Раніше повідомляли, "Синдром самозванця" вбиває ваше щастя? Психолог пояснила, як підвищити самооцінку і перестати страждати.

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко вирушила з Оленою Зеленською за покупками: "Вердикт невтішний".

Знай.uа писав, жінки запустили тренд "проти" військовозобов'язаності в Україні: хтось збирає валізи, а хтось п'є.