80-річний італієць вбив свою українську дружину за те, що вона відмовила в інтимній близькості. Про це повідомляє портал Giornale Di Sicilia.

Трагедія трапилася на католицьке Різдво: вночі з 25 на 26 грудня. 61-річна жінка була знайдена мертвою в будинку.

Відзначається, що підозрюваного затримали наступного дня, але свідченням чоловіка поліцейські повірили не відразу.

Ім'я загиблої Наталія Киричок, яка жила в Італії протягом двадцяти років. Затриманий зазначив, що його дружина відмовилася займатися з ним інтимом.

Ніж / фото: МК.ru
Ніж / фото: МК.ru

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розлючений чоловік дочекався, коли жінка піде спати, а потім схопив ніж і завдав їй чотири удари. Удари в серці призвели до моментальної загибелі Українки.

Крім того, після вбивства чоловік поводився дивно і навіть вранці вигуляв собаку, а потім розповів про криваву розправу над дружиною своєму товаришеві, але той йому не повірив.

Після цього італієць подзвонив в ресторан, де працювала його дружина і повідомив, що вона більше не вийде на роботу, так як вона мертва.

Нагадаємо, школярі підпалили будинок вчителя заради переглядів у TikTok - згорілих лазні та сараю було недостатньо

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.

Знай.ua писав, американського мільйонера засудили до довічного ув'язнення за вбивство подруги: проговорився під час зйомок фільму про себе