У Росії медсестра побила школяра за відмову вакцинуватися. Про це повідомляє портал PROKAZAN.

Подія трапилася в місті Тобольськ Тюменської області. Плаче хлопчик прибіг додому до батьків і розплакався. Батьки з'ясували, що шкільна медсестра силою намагалася поставити йому "скрінтест" - діагностику на туберкульоз.

Справа в тому, що у хлопчика є протипоказання до цього щеплення, про що він розповів медсестрі. Однак медична співробітниця школи не слухала і почала силою тягнути в процедурний кабінет. Потім вона покликала на допомогу двох старшокласників, які схопили хлопчину і почали силою штовхати.

Хлопчик в результаті виріс з рук медсестри та інших школярів і втік додому. Згодом батьки хлопця звернулися до правоохоронців і зняли побої.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У хлопчика зафіксували синці на лобі, лівій гомілці, на спині. У суді шкільний медик провину не визнала. Суд засудив медсестру до адміністративного штрафу.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.