У мережі показали дуже цікавий будинок на колесах з "Запорожця", який створив українець

"Запорожець"недарма вважається в Україні культовим автомобілем. За великою кількістю цих машин добре доглядають, а їх низька ціна на вторинному ринку робить їх хорошою основою для різних саморобних модифікацій. Про одну з таких модифікацій розповіли на каналі "2+2", повідомляти Hyser.

Даний автомобіль є доказом того, що часом фантазія автомобілістів може бути безмежною. Один з українських автолюбителів змайстрував на основі компактного "Запорожця" повноцінний будинок на колесах, придатних для далеких подорожей.

У цьому, здавалося б, крихітному автомобілі після модифікацій з'явилося абсолютно все, що може знадобитися в подорожі. Так, наприклад, в автомобілі знаходиться духовка і газова плита з однією конфоркою, стіл, в якому можна зберігати речі, раковина і душ, при тому що в машині навіть облаштована тепла вода.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дах автомобіля влаштована таким чином, що вона легко перетворюється в повноцінне ліжко з наметом, а бампер перетворюється в кухонний стіл. Варто відзначити, що автор проекту все ще продовжує роботу над автомобілем, а коли закінчить його, то хоче відправитися в навколосвітню подорож.

Нагадаємо, що унікальний Москвич, який був створений для ралі збираються продати: 1,1 млн за раритет.

Раніше повідомляли, що українам показали випробування над першими "запорожцями": унікальні ретромобілі, які "розірвали" СРСР

Також, в мережі продають раритетний "Запорожець" за копійки – тільки подивіться на цей колір