У мережі розповіли про те, що на продаж виставили неймовірну рідкість-пікап ІЖ-2715

У Радянському Союзі автомобілі випускалися досить великими тиражами, так що велика частина моделей не має такої вже сильної цінності, проте знаходяться одиничні екземпляри, які коштують круглі суми. Інформаційний портал "Carakoom"розповів про таку машину, повідомляє Hyser.

Так, на одній з російських майданчиках з продажу автомобілів виставили пікап ІЖ-2715, який свого часу був розроблений спеціально для заводської команди з ралі. Правда, на гонку машину так і не вирушила і в цілому експлуатувалася мало. Машина збереглася в хорошому стані і сьогодні продається за велику суму-1 108 000 гривень.

Ралійний ІЖ. Фото: Carakoom
Ралійний ІЖ. Фото: Carakoom

Модель була створена в 1990 році. Машина повинна була брати участь у змагання в Камеруні, пілотувати її повинен був відомий автоспортсмен Володимир Гольцов і штурман Сергій Штін. Правда, план здійснити не вдалося і в 1992 році проект закрили.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ралійний ІЖ. Фото: Carakoom
Ралійний ІЖ. Фото: Carakoom

Від звичайного вантажного пікапа ІЖ ця модифікація відрізняється більшим і потужним карбюраторним двигуном, обсяг якого склав 1,6 літра, а потужність — 130 кінських сил.

Автомобіль також відрізняється посиленим кузовом, поліпшеною підвіскою зі спареними амортизаторами на кожному колесі, більшим паливним баком, а також спортивними кріслами і каркасом безпеки.

Нагадаємо, що у Прибалтиці знайшли унікальний львівський автобус

Раніше повідомляли, що українцям показали випробування над першими "запорожцями": унікальні ретромобілі, які "розірвали" СРСР

Також, в мережі продають раритетний "Запорожець" за копійки – тільки подивіться на цей колір