Користувач Reddit помітив п'ять миготливих вогнів, які, як вважають, були НЛО, вони кружляли в небі над Атлантік-Сіті, коли на горизонті їх "запалювала" гроза.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

На відео, яке було розміщено в сабреддіті UFO, вдалині видно п'ять таємничих миготливих вогнів, що утворюють кругове утворення в нічному небі у вигляді грози.

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

Користувач @ rozetta11 написав: "5 НЛО летять строєм близько блискавки 7-29-21 (1:35 хвилини) Чи є зв'язок між НЛО і грозами? Четвірка проходить через хмару, а п'ята проходить біля поверхні води. За хмарою є ще кілька статичних. Хіба швидкість не надто висока? Летять нижче, з'являються одночасно з іншими і з тією ж швидкістю, що мені здається цікавим. Чи може хто-небудь, хто вивчав цей предмет, сказати, чи є якась зв'язок між НЛО і грозами? Чи має електрика якесьщ відношення до функціонування цих речей?"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

НЛО
НЛО

Повідомлення отримало 769 голосів і більше 170 коментарів від скептиків, які намагаються розшифрувати явище, при цьому деякі стверджували, що вони «просто птахи» - але інші вважали, що це може бути доказом наявності інопланетян.

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

Один користувач сказав: "Я народився і виріс в AC. За ці роки було багато, багато спостережень і історій про це явище. Живучи там, я так зацікавився цією темою. Ось уже 50 років. Існує абсолютний зв'язок з океаном. Це було дуже давно. Для тих, хто не знайомий з місцевістю, технічний центр FAA знаходиться приблизно в 12 милях від острова АС. Він також є домом для 177-ї винищувальної групи", - написав Джерсі Девілз.

НЛО
НЛО

Інший додав: "найпопулярніша теорія полягає в тому, що вони заправляються або «перезаряджаються» від блискавки, так як було багато чудових фотографій і відео, на яких відображені різні об'єкти всередині і навколо грози, а багато хто навіть ловлять об'єкти різної форми і розміру за допомогою блискавки. Болти проходять крізь них і навколо них. Досить дикі штуки"»

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про відьму, яка зустріла інопланетянина в поїзді.