Зірка The Only Way Is Essex Джемма Коллінз сказала, що ця моторошна істота була «людиною» з «мертвими очима», коли вона розповідала про передбачувану зустріч з інопланетянами своєї мами в своєму подкасті BBC Sounds.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Джемма Коллінз заявила, що її мама одного разу зустріла інопланетянина, коли їхала в поїзді, і їй вдалося встановити телепатичний зв'язок з істотою.

Колишня зірка The Only Way Is Essex сказала, що позаземна істота виглядала як "людина" з "мертвими очима", і її мама Джоан швидко зрозуміла, що щось "дивне в ньому".

Джемма розповіла про передбачувану зустріч її мами з дивною істотою в своєму подкасті BBC Sounds, The Gemma Collins Podcast.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Джемма і мама
Джемма і мама

За словами Джемми, її мама змогла вловити інопланетянина, використовуючи своє "шосте почуття", як відьма, перш ніж вирішила поговорити з ним телепатично.

Дівчина сказала: "Я вірю в інопланетян - моя мама дійсно зустріла одного в поїзді. Вона сказала: "Я сиділа в поїзді і побачила цього хлопця і подумала, що в ньому є щось дивне". Її шосте почуття, будучи відьмою, здавалося, було неправильним, тому моя мама почала відчувати себе дуже некомфортно».

Джоан вирішила поговорити з інопланетянином телепатично, змусивши його тричі перегорнути газету, щоб підтвердити, чи дійсно він з іншої планети.

Мама Джемми
Мама Джемми

Джемма продовжила: "Очі були мертві. Так що буквально вона сказала в своїй голові: "Ворушіть своєю газетою вгору і вниз, підніміть і опустіть газету три рази, якщо ви інопланетянин". Він зробив це. Моя мама вважає, що цей хлопець читав її думки. Інопланетянин буквально перетворився на людину. Але вона так і не змогла забути цю історію».

Пізніше Джемма розповіла, що не боїться інопланетян і що в дитинстві любила їх малювати.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у Мережу потрапили секретні файли ФБР про НЛО.