Царююча королева Великобританії і королівств Співдружності Єлизавета II була проголошена ще в 1952 році, коли помер її батько, король Георг VI.

Тоді вона вже п'ять років була одружена з Філіпом Маунтбеттеном, офіцером британського флоту і учасником Другої світової війни. Вони продовжили довге спільне життя, поки смерть не забрала Філіпа 9 квітня 2021 року, всього за кілька місяців до століття.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Зараз ми постараємося відповісти на питання - чому і як Єлизавета II приховувала свої вагітності протягом чотирьох разів, в публічному просторі, відповідно до заборони на оприлюднення цих даних. Протягом усього свого існування королеві потрібно підкорятися ряду правил, які визначають життя ключових членів династії. Наприклад, в архіві відсутні будь-які фотографії, на яких відображена Єлизавета II з візуальним підтвердженням терміну вагітності.

Зараз таких обмежень немає, публіка дізнається про вагітність титулованих персон при першій нагоді. Але її Величність з'являлася в громадських місцях, на середніх термінах, в об'ємних пальто, через що здогадатися про подібне було дуже важко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Єлизавета II
Єлизавета II

Єлизаветі II довелося народити всіх своїх дітей в стінах Букінгемського палацу, а сама вона з'явилася на світ в будинку батьків матері Єлизавети Боуз-Лайон.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон запалила на фортепіано з шотландською копією Еда Ширана: хвилювалася, що аж коліна тряслися

Як повідомляв "Знай.ua", принцу Вільяму показали леді Діану: біль видно крізь роки, не втішить навіть Кейт Міддлтон

Знай.ua писав, "Перше Різдво без чоловіка": Єлизавета II зворушила серця несамовитою втратою. Прожили разом 70 років