Жінка з Нью-Гемпшира, Британія, заявила, що всі її подарунки зі святкових покупок в Європі були підмінені в її багажі. Про це повідомляє видання Insider.

За словами Джині Шелдон, вона подорожувала по Італії та Франції і купила подарунків на суму понад 3000 доларів. Відкривши свій багаж по прибуттю додому, вона виявила упаковку собачого корму, стару футболку і пляшку крему для гоління.

Шелдон розповіла членській організації ABC WMUR-TV, що вона повернулася з поїздки в Європу і виявила, що всі подарунки, які вона там купила, пропали після повернення додому.

Подарунки, фото: з відкритих джерел
Подарунки, фото: з відкритих джерел

"Я відкрила третю сумку, в якій зберігалися всі подарунки і речі, які я купила для себе, а їх замінили собачим кормом, старою футболкою, пляшкою крему для гоління», - поскаржилася постраждала.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вона провела 11 днів, подорожуючи по Італії, а по дорозі додому зробила зупинку в Парижі. Вона вважає, що ці предмети могли бути замінені в багажному відділенні аеропорту Шарля де Голля у Франції, сказала вона WMUR-TV.

Аеропорт. Фото: Aviation.Direct
Аеропорт. Фото: Aviation.Direct
Аеропорт. Фото: Aviation.Direct

"Я купила шкіряну куртку для своєї 16-річної дитини. Я купила ці дійсно симпатичні гаманці з шкіряним ремінцем на зап'ясті, щоб подарувати різним рідним і друзям», - перераховує вона вкрадене.

В цілому зниклі предмети обійшлися їй в більш ніж 3000 доларів. Рейс був заброньований через Delta, але виконувався Air France. У заяві для WMUR-TV компанія Delta вибачилася перед Шелдон.

"Ми зв'язалися з нашими партнерами в Air France і клієнтом, щоб знайти рішення», - заявили в авіакомпанії.

Нагадаємо, Оля Полякова в Буковелі, а Віктор Павлік повернеться до дружини-українські зірки розповіли, на що зважилися в Новий Рік.

Раніше ми повідомляли про те, скільки вихідних днів буде в українців в 2022 році, полний список.

Що не можна дарувати на Новий Рік? Топ поганих презентів за версією українців.