У Кабміні збираються ввести уроки фізкультури в школах щодня. Про це повідомив міністр молоді та спорту Володимир Гутцайт в інтерв'ю порталу Слово і діло.

Українському міністру озвучили статистику МОН за період 2018-2019 років, за якою шістдесят п'ять відсотків школярів мають недостатній рівень фізичної підготовки.

Також ситуацію імовірно може погіршити дистанційка через коронавірус, коли діти були відсторонені від уроків фізкультури. У програмі уряду при цьому є стандарти якості фізкультурно-оздоровчої послуги. У Володимира Гутцайта запитали про те, як вони будуть впроваджуватися.

Фізкультура, фото: скріншот з відео
Фізкультура, фото: скріншот з відео

Міністр молоді та спорту відповів, що Уряд працює над тим, щоб впроваджувати щоденні уроки фізкультури.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Пам'ятаєте, як ми стрибали через козла? Тому дуже велике бажання, щоб дійсно були змінені уроки фізкультури, щоб ці уроки були кожен день. Над цим питанням ми разом з МОН працюємо, і президент поставив завдання, щоб більше і частіше була фізкультура в школі", - повідомив він.

Раніше повідомляли, 18-річний хлопець підірвав себе біля жіночого монастиря, серед постраждалих є діти: кадри і деталі з місця НП.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні почали діяти нові карантинні обмеження: що тепер заборонено в "червоній" і "жовтій" зоні.

Знай.uа писав, систему не обдуриш? Антиваксер прийшов на щеплення з силіконовою рукою, але медики виявилися хитрішими. З сонячної Італії, яка минулого року буквально стала епіцентром червоного режиму карантину через коронавірусну інфекцію covid-19, прийшли цікаві новини.