У ряді випадків слід заблокувати карту, адже в іншому випадку хтось може зняти гроші. Про це повідомляє портал itech.co.ua.

В першу чергу до такої міри слід вдаватися, якщо ви втратили банківську картку або телефон. Зловмисник, який володіє мобільним пристроєм, може спробувати заволодіти вашим особистим документом в Приват24. Тому намагайтеся використовувати складні паролі, щоб виграти час в такій ситуації.

Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Якщо ваша карта застрягла в банкоматі ПриватБанку, то негайно заблокуйте її через Приват24. Чому ж? Тому що вона в будь-який час може «виїхати» з банкомату і її заберуть шахраї. Після цього вони зможуть отримати доступ до неї і зняти кошти.

Скрін, відео YouTube телефон
Скрін, відео YouTube телефон

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім цього, ми не застраховані від різних випадків шахрайства. Буває що на ваш номер приходять дивні СМС-ки, в яких вам будуть повідомляти про дивну активності на рахунку і зміну пін-коду. Часто розрахунок аферистів в тому, що ви перейдете за посиланням, після чого вони отримають доступ до телефону та іншої інформації.

Раніше повідомляли, шахраї вкрали в українців 75 тисяч гривень, представившись співробітниками ПриватБанку, Київстар та соціальними працівниками.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що шахраї скупили на всі гроші Українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "У мене немає гаджета від Apple".

Знай.uа писав, самотній холостяк в 69 років пошкодував про порожнє життя- "Одну кинув в аеропорту, іншу-тому що люблю Київ".