Ось і настав 2022 рік Чорного Водяного Тигра. Всі ми сподіваємося, що він принесе нам багато радості, сміху і хороших вражень.

Звичайно, наше життя залежить тільки від нас, але що якщо трішечки підштовхнути удачу і схилити вищі сили на свою сторону? Готові взяти на себе відповідальність за своє життя? Тоді спеціально для 1 січня ми знайшла для вас замовляння для достатку в Новому 2022 році.

Новий рік, фото Знай.uа
Новий рік, фото Знай.uа

1 січня, читають спеціальну шепталку, яка приверне достаток в новому році. Для цього заговорюють воду, якою потім вмиваються. Замовні слова такі:

"Святим словом, доброю годиною заговорюю я себе на весь рік; нехай біда до мене не прийде, злидні в моєму будинку гнізда не сов'є. І як в полі трава бур'яниста розростається, нехай добро і багатство в моєму будинку не закінчується. Ключ, замок, мова. Амінь. Амінь. Амінь."

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Цим скарбом поділилася маг-цілитель і біоенергетик Ієва з Латвії на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаэмо, народні прикмети та повір'я на всі дні тижня - благополуччя прилетить і не відстане.

Раніше ми повідомляли про історії чудотворних ікон Львова - рятували від татар, плакали кров'ю, зцілювали сліпих і дарували дітей.