У пасажирському поїзді загорівся вагон. Про це повідомляє фейсбук-портал Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Подія трапилася 26 грудня у Львові на площі Двірцевій, 1 у поїзді "Київ-Ужгород". Про подію були повідомлені відповідні служби о 03: 57.

"До місця виклику виїхали рятувальники 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин Львова та оперативно - координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області",-повідомляють прес-служба ДСНС.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли рятувальники прибули на місце, то вагон відчепили і вивели пасажирів. О п'ятій годині ранку пожежа була спочатку локалізована, а потім ліквідована.

В Львівської облдержадміністрації розповіли, що пасажирів з вагона, де сталася пожежа, пересадили в інший, поїзд продовжив рух із запізненням на 19 хвилин.

Раніше ми писали про те, що дпро Нового року ще далеко, а ялинка вже горить: бабуся замерзла і підпалила ялинку прямо біля міської ради

Нагадаємо, що школьники підпалили будинок вчителя заради переглядів в TikTok-згорілих лазні і сараю було недостатньо

Як повідомляв Знай.uа, блогер підірвав електрокар Tesla разом з "Ілоном Маском": розлютився через дорогий ремонт

Також портал Знай.uа писав, що маршрутка врізалася в тролейбус і загорілася з пасажирами всередині: вогонь знищив майже все