Зовсім недавно в окупованому Криму почався справжній сніговий колапс-снігу випало так багато, що рух було заморожено, а як-небудь вирішувати цю проблему ніхто не збирається.

З часом стала відома причина-чому, її назвала начальник служби по роботі зі зверненнями громадян Наталія Павленко. Вона зізналася, що окупований Севастополь страждає, так як двірники просто не вміють цього робити. За її словами, такі опади бувають в Криму дуже рідко, а працівники через це не готові діяти в таких умовах.

Сніг у Франківську, фото "Галка"
Сніг у Франківську, фото "Галка"

"Двірник повинен пройти або бойове хрещення, або певну технічну підготовку в тих чи інших погодних умовах. Як може прибрати сніг людина, коли він його бачить вперше або не бачив його багато років? Або як двірник може прибрати сніг, якщо він у перший рік влаштувався працювати двірником", - каже жінка.

Їй навіть, і іншим фахівцям, довелося показувати йому, як потрібно тримати снігову лопату і кидати сніг.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сніг, фото: znaj.ua
Сніг, фото: znaj.ua

Хоча і повідомляється, що нібито, від снігу і боротьби з ожеледицею в місті були залучені сотні співробітників комунальних і огрядних служб.

Нагадаємо, українці підтримали перенесення Різдва на 25 грудня: скільки відсотків хоче забути про 7 січня

Як повідомляв "Знай.ua", мріє показати доньці Крим: офіцер переїхав з півострова, щоб повернути рідні землі в лавах ЗСУ

Знай.ua писав, Руслана Лижичко "втекла", щоб влаштувати "Дикі танці" на Різдво не в Україні: заради цього згадала про революцію 2004