Перший у світі літаючий басейн, розташований на південному березі Лондона, може бути закритий, оскільки жителі, які заплатили величезні рахунки за опалення, вже наситилися цим задоволенням.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

На висоті 82 фути та висоті 115 футів, Sky Pool розташований у Nine Elms, Лондон, у розкішному житловому будинку Embassy Gardens .

Однак жителі шикарного житлового комплексу зараз незадоволені ціною утримання басейну, опалення якого буде коштувати більше 150 000 фунтів стерлінгів на рік.

Басейн в повітрі
Басейн в повітрі

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що ще гірше, деякі кажуть, що все ще занадто холодно, щоб купатися довше декількох хвилин, незважаючи на те, що резиденція рекламує це як цілорічне майно, а це означає, що в більш холодні місяці, можливо, доведеться закритися.

Пул-експонат став вірусним у соціальних мережах, коли він був вперше представлений, і передбачається, що він буде закритий на ніч, щоб його можна було використовувати взимку.

Басейн в повітрі
Басейн в повітрі

Як повідомляється, в даний час покриття ночівлі порушено, і щоденні витрати на опалення становлять 450 фунтів стерлінгів.

Квартири в Embassy Gardens коштують до 4,5 мільйонів фунтів стерлінгів, але жителі все ще не хочуть витрачати 164 250 фунтів стерлінгів на щорічне опалення басейну, яким вони не завжди можуть користуватися.

Басейн в повітрі
Басейн в повітрі

Мешканці сплачують рахунок за басейн за рахунок вартості обслуговування в розмірі 9000 фунтів стерлінгів на рік (для двокімнатної квартири) і планують попросити його закрити на зиму на наступному зборах Асоціації жителів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, де найдешевше відпочити в Україні на Новий Рік.