Один з найбільших українських поштових операторів компанія "Нова пошта" продовжує псувати свій авторитет, який відповідальні співробітники заробляли роками, допомагаючи мільйонам громадян. Так, відділення "Нової пошти" в селищі Нові Петрівці (недалеко від Києва) по вул.Шевченка, 2 демонстративно не дотримується певних протиепідемічних карантинних заходів.

На думку місцевих жителів, такими діями "Нова пошта" наражає на небезпеку своїх клієнтів і сприяє поширенню інфекції, враховуючи статистику поширення covid-19 в даному населеному пункті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українця на порталі "Otzyvua".

"Нова Пошта", фото: Знай.ua
"Нова Пошта", фото: Знай.ua

"У відділення спокійно заходять відвідувачі без засобів захисту, які кашляють, чхають, але ніхто на це не реагує і жодних зауважень їм не робить, зате співробітники поводяться так ніби це норма і обслуговують клієнтів без маски або інших засобів захисту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На моє зауваження іншому клієнту надіти маску (чому зайшовши у відділення повинен бути обкашляний і на тебе повинні чхати) ніхто зі співробітників не прореагував, а сам відвідувач почав лаятися і грубіянити. Цікаво, що співробітникам було абсолютно наплювати, вони спокійно почали обслуговувати клієнта без маски, не зробивши жодного зауваження, не встиг вийти один клієнт без маски, як зайшов інший і йому теж ніхто нічого не сказав, за кількістю відвідувачів тут теж ніхто не стежить, набираються всі хто хоче. Описану ситуацію можна побачити на камерах відеоспостереження у відділенні.

Серед самих співробітників теж багато з неправильно одягненою маскою, що не закриває носа, а на фразу, що підніматиму питання щодо такого ставлення і обслуговування клієнтів з симптомами застуди дали відповідь - "піднімайте", тобто іншими словами показали, що їх керівництво дозволяє таку поведінку і вони не збираються дотримуватися певних протиепідемічних заходів і на здоров'я інших відвідувачів їм плювати.", - пише автор відгуку.

Відгук незадоволеного клієнта "Нової Пошти", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного клієнта "Нової Пошти", скріншот: otzyvua

Раніше повідомляли, Нова пошта оновила тарифи перед чорною п'ятницею та різдвяними знижками: доведеться замовляти більше.

Як повідомляв Знай.uа, "Нова пошта" попередила про шахраїв, які пропонують українцям виграш: що не можна робити.

Знай.uа писав, квартиру українця заарештували через борги по аліментах: заборгував дитині 180 тисяч за 9 років.