В результаті руйнівного наїзду сьогодні вранці на автомагістралі I-94 в окрузі Джексон, штат Вісконсін, більше 100 транспортних засобів були повністю розбиті після того, як крижана погода викликала небезпечні дорожні умови.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Більше 100 транспортних засобів виявилися залучені в руйнівні наїзди через ожеледицю на дорогах, в результаті яких легкові та вантажні автомобілі виявилися повністю зруйнованими.

Екстрені служби штату Вісконсін відреагували на аварію за участю декількох транспортних засобів на I-94 на позначці 96 милі в окрузі Джексон о 5:45 ранку сьогодні вранці.

За оцінкою професійних пожежників штату Вісконсін, в аварії було задіяно 150 автомобілів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Масштабна ДТП
Масштабна ДТП

Офіс шерифа округу Джексон повідомив у повідомленні на Facebook: "Сталася велика аварія за участю багатьох транспортних засобів в обох напрямках від Нортфілда до Оссео і від Оссео до Нортфілда. Машини екстрених служб повинні мати можливість під'їхати до місця події".

Автомобіліст Майк Олсен, який був свідком інциденту, сказав, що близько 20 вантажівок врізалися один в одного на північній смузі, в тому числі кілька, які їхали на південь.

Олсен зняв як мінімум п'ять палаючих вантажівок близько 8 ранку, після того, як вони потрапили в окремі аварії з легковими автомобілями.

У своєму повідомленні Facebook він сказав: "Будь ласка, залишайтеся вдома, якщо вам не потрібно їхати за кермом".

Патруль штату Вісконсін повідомив, що багато автомобілів опинилися в пастці після закриття шосе в обох напрямках.

Масштабна ДТП
Масштабна ДТП

За даними Fox News, смуги дороги, що йдуть на схід і захід, залишаються закритими.

Дивом на місці подій не було зареєстровано ні загиблих, ні поранених.

Після інциденту пасажири були доставлені автобусом.

Поліція випустила попередження, що забороняє здійснювати непотрібні поїздки в небезпечних погодних умовах.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що український прокурор протаранив зупинку.