Весілля знову набирають обертів, тому можна поговорити про витончений стиль, про головні тенденції весільних суконь 2022 року, які виходять за рамки традиційних норм і привертають увагу до себе.

Ефект працює, коли наречена здатна виглядати, як найкраща версія себе. Наприклад, як це зробила Камілла Шар'єр, змінивши кілька нарядів, включаючи костюми від Jean Paul Gaultier, Celine та інше.

Багато чого з колекції 2022 року виходить за рамки можливого - весільні дизайнери встигли приєднатися до веселощів. Перше до уваги представляється весільна сукня Yolancris з товстим ребристим матеріалом, вирізом без бретелей, об'ємними рукавами і топом / спідницею з двох частин-воно виглядає акуратно і просто. Це відмінний варіант, якщо вам подобається традиційна форма весільного плаття, але ви хочете підкреслити деталі.

Весільна сукня, фото: Instagram
Весільна сукня, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віра Ван поділилася своїм варіантом, з відкритими плечима, про що свідчать деталі цієї сукні, посипаної перлами. Наряд простий, але магічний - силует обтічний, сучасний і привертає увагу, додаючи вінтажності квіткою на плечі.

Весільна сукня, фото: Instagram
Весільна сукня, фото: Instagram

Сімоне Роша хоч і не займається дизайном суконь спеціально для наречених, але можна помітити, як колекція SS2022 Ready-To-Wear ідеально може підійти для весілля. Силуети у вікторіанському стилі, короткий край-створюють ідеальну атмосферу і виглядають ефектно.

Весільна сукня, фото: Instagram
Весільна сукня, фото: Instagram

Нагадаємо, Анастасію Волочкову, що випила, замучив склероз, забула своє весілля і колишнього чоловіка: "Я жодного разу не була заміжня"

Як повідомляв "Знай.ua", тільки стрінги і гола спина: наречена без ліфчика видала соковитий тверк замість шлюбного танцю

Знай.ua писав, Еліна Світоліна, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" і Періс Хілтон вмить стали нареченими: українці обрали свою №1