У TikTok з'явилося досить сумне відео з інформацією про те, що хлопець змушений всю 12-годинну зміну на роботі спілкуватися зі своєю дівчиною по FaceTime, бо вона "не довіряє" дівчатам на його роботі.

Нела з Каліфорнії розповіла, що її партнер Хосе Масіас працює на складі Amazon і залишається на зв'язку весь час, бо вона, хоч йому і довіряє, не довіряє представницям прекрасної статі, які працюють разом з ним.

Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru
Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru

У коментарях зібралося багато користувачів, які розкритикували подібний стан речей. Люди порадили їй звернутися за допомогою, а хлопець і зовсім повинен її кинути, коли втомиться від подібного недовіри. Хосе якось навіть назвав її "токсичною" у своїх відео в TikTok, бо вона змушує надсилати скріншоти того, в який час він виходить. І ще вона погрожує розлучитися з ним, бо він багато працює.

Ревнощі, фото: chaskor
Ревнощі, фото: chaskor

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я думав, ти сказала, що довіряєш йому? В його останньому відео?", "Якщо ти йому не довіряєш, просто залиш його", "Почекай, хіба це не токсично?", "Мені так шкода його. Він, напевно, любить її, але відчуває себе бранцем", "Дайте чоловікові подихати, Господи", - пишуть користувачі в коментарях.

@flackoandnela

Submitted my resume already🥰 #4u

♬ original sound - katavious._

Нагадаємо, 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця - бив, ґвалтував і плакав на колінах: "Зняти одяг і розсунути ноги..."

Як повідомляв "Знай.ua", спробували інтим втрьох і залишилися жити великою родиною: історія про кохання в кубі, яку підтримали навіть батьки

Знай.ua писав, ревнощі або домашнє пригода? Українка в пориві люті шваброю погубила 80-річну свекруху