Жінкам, які ухиляються від військового обліку, загрожує штраф: до 8500 грн, якщо не встигнути до кінця 2022 року

Жінки в українській армії
Жінки в українській армії


У Міноборони затвердили список професій, представниць яких повинні стати на обов'язковий облік військовозобов'язаних. Про це йдеться в наказі №313 від 11 жовтня 2021 року, який набрав чинності 17 грудня.

Згідно з ним, жінки багатьох професій після отримання спеціальності повинні прийти до військкомату, щоб стати на облік.

Зіанджа зізналася, що у неї залишилося від Бориса Апреля - жодної операції зі зміни статі не було: "Так, у мене член між ніг"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Українська виконавиця Зіанджа, яка раніше була відома аудиторії під ім'ям Борис Апрель, спростувала чутки про зміну статі. За словами Зіанджі, в 2014 році вона зробила кімінг-аут і розповіла всьому світу, що є трансгендерною дівчиною, а не про зміну своєї статі.

Зіанджа, фото з Instagram
Зіанджа, фото з Instagram

Співачка також висловилася про рівноправність статей, а ще про упереджене ставлення до жінок в сучасному суспільстві.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вибачився перед коханою через ревнощі - але змушений її відпустити: "Боже, як..."

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram


У новій публікації спостерігається цілий вірш, в якому йдеться про важку любов, про розлучення між двома люблячими людьми. Адвокати вже готові розділити майно, поки дівчина з часом стає сильною особистістю, а чоловік не може повірити - невже вона готова ще раз опинитися у весільній сукні.

Цього разу Арсен Мірзоян повідомив, що більше не ревнує. Однак невідомо, кому саме адресовані ці слова.

Як витратити 1000 грн Зеленського: "Дія" представила оновлену інструкцію для українців

Творці порталу "Дія" розповіли, як можна з розумом витратити гроші від держави за вакцинацію. Величезна кількість українських бізнесів вирішили підтримати даний проект, і там вже можна витратити свою тисячу гривень за вакцинацію.

Додаток "Дія"
Додаток "Дія"

Якщо ви хочете в кінотеатр, то вас чекає "Планета Кіно" і "Мультиплекс". Там для власників банківських карт "єПідтримка" придумали ряд бонусів і сертифікати на квитки і кінотеатр.

Павло Зібров похвалився талановитим малюком: схожі як дві краплі води, навіть вусами вдався в "батька"

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Цього разу Павло Зібров опублікував Insta Stories своєї шанувальниці, дитина якої гідно оцінила його творчу діяльність. На відео миленький, пухкенький і блакитноокий малюк дзвінко сміється і позує на камеру під відомий хіт артиста "День народження", а мама в цей момент тримає своє диво на руках.