Верховна Рада України давно стала місцем захоплюючих боїв серед депутатів. Скільки мордобоїв вже побачили українці і скільки нам ще належить побачити.

Але останнім часом слуги народу державного рівня заспокоїлися і їх вистачає тільки на словесні перепалки або розборки в кулуарах Ради, а ось місцеві чиновники щосили колошматять один одного кулаками.

Так і сталося 23 грудня у Львівській районній раді. Під час сесії побилися бронзовий призер Олімпійських ігор-2020, депутат від "Самопомочі" Станіслав Горуна та його колега зі "Свободи" Богдан Федун. Про це повідомив телеграм-канал "П'ємонт".

Як думаєте, хто переміг?

На кадрах чітко видно як депутати затівають бійку, а присутні намагаються їх розняти, але їх спроби марні. Однак, після повторних спроб процедура увінчалася успіхом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У коментарі zaxid.net Станіслав Горуна пояснив, що колега нібито ображав його, називаючи "ватою" і першим почав сутичку.

"Він почав кричати, що я "вата". Я йому сказав: "Якби ти був нормальним чоловіком, ти б мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали всі ці питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе ведеш як сопляк". Він почав мене ображати і кидатися на мене. Спробував мене головою вдарити, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто повалив його на землю", - сказав Горуна

У свою чергу, Богдан Федун відкинув всі звинувачення і заявив, що це Горуна спровокував бійку.

"Він до мене підійшов сам, і він власне почав мене провокувати різними дурними питаннями. Чому я не прочитав якесь незрозуміле звернення, або ще щось... На відміну від нього я в Росію не їздив тренувати місцеву молодь, яка йде в російську армію. Замість цього я поїхав на схід",- пояснив Федун виданню vgolos.ua.

Нагадавємо, новий закон Про громадянство: хто зможе стати вірним сином України вже найближчим часом.

Раніше ми повідомляли, що СБУ затримала самопроголошеного "президента України": створив власну "Верховну Раду" і видавав фейкові паспорти