Одержима спортзалом бабуся Леслі Максвелл, яка каже, що регулярно приваблює "18-річних женихів", поділилася своїми головними порадами - як залишатися у формі. У фітнес-зірки є сила-силенна фанат в Instagram.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Бабуся займається спортом п'ять разів на тиждень і має за плечима майже 30 місцевих і національних титулів, вигравши свою першу виставку у віці 49 років.

Леслі також часто ходить в спортзал з 20-річною онукою тією, і люди раніше говорили, що ця пара більше схожа на «сестер».

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона безумовно не відчуває нестачі в чоловічій увазі завдяки своєму супер-підтягнутому тілу.

Отже, напередодні святкового сезону вона розкрила поширені дієтичні пастки і чого слід уникати, якщо ви хочете залишатися в тонусі до 2022 року.

Її головні поради: їсти більше білка, відмовитися від вина і солодких напоїв і уникати переїдання.

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

"Я б порадила їсти в період Різдва більше індички, ніж тістечок. Бажано утриматися від безалкогольних напоїв і вина, так як це порожні калорії, і вони зазвичай відкладаються у вигляді жирових відкладень. Якщо ви закінчили вечеряти і Вам запропонували ще їжі, просто почекайте хвилинку. Почуття переїдання зазвичай проходить не відразу".

Вона привертає багато уваги чоловіків у тренажерному залі та в Інтернеті, але каже, що її зовнішність часто лякає їх.

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

Підтягнута бабуся додала: "Хлопцям близько 18 років, і це дуже смішно. Я сприймаю все як комплімент, це дійсно здорово, що вони навіть стежать за мною".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", 55-річний красень п'є свою сечу, щоб бути в неймовірній формі.