Екс-модель Versace Трой Кейсі стверджує, що він все ще у формі в свої 55 років, тому що він щодня п'є власну сечу. Він також каже, що наносить сечу на шкіру майже два десятиліття.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Колишня модель Versace стверджує, що в свої 55 років він все ще у формі, тому що щодня п'є власну сечу.

Трой кейсі з Арізони в США також каже, що наносить сечу на шкіру майже два десятиліття. Він навіть ставив клізми з застарілою сечею в пряму кишку.

Трой Кейсі
Трой Кейсі

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Він каже, що його щоденне вживання сечі є причиною його ідеальної статури.

Трой, який працював з провідними модними брендами, такими як Versace, перш ніж стати Лайф-коучем і цілителем, сказав: "Терапія сечовипусканням - давня практика, про неї просто не говорять багато. Ваша власна сеча повна амінокислот, стовбурових клітин і антитіл. Я п'ю власну сечу щоранку. Застосування старої сечі - це джерело молодості, а клізми зі старою сечею - один із способів зробити мій живіт настільки плоским".

Трой Кейсі
Трой Кейсі

Він додав В Mail Online: "Мені 55 років, і більшість людей не виглядають і не відчувають себе так, як я. Це пов'язано з тим фактом, що я дуже люблю здорові і практикуючі природні методи зцілення. Людям слід боятися, якщо вони їдять сирну їжу і приймають фармацевтичні препарати. Чому їм слід боятися пробувати власну сечу?"

Трой написав книгу про секрети здоров'я, що лежать в основі його красивої зовнішності.

Трой Кейсі
Трой Кейсі

Він каже, що зацікавився терапією сечею, також відомою як Шивамбу в аюрведичній медицині, ще в 2004 році.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", модель Ірина Шейк показала волохаті ноги.