У Сьєрри і її хлопця Джузеппе двоє чарівних діточок - Джуліанна і Ніколя. Однак одного разу вони посварилися, тому що дівчина нібито нічого не робить і тільки сидить вдома. Тоді вона вирішила задокументувати все, що вона робить, і поділитися цим в «TikTok».

"Джузеппе прокоментував, що я нічого не роблю по дому, поки він працював. Як тільки я подумав про це, я зрозуміла, що у багатьох інших чоловіків такий же менталітет», - зізнається Сьєрра.

Вона додала, що хотіла б, щоб її цінували, оскільки є ще багато речей, які вона робить, але навіть не стала записувати.

@sierra_not_ciara

Reply to @sunflowermamax2 ❤ thank you, from the bottom of my heart❤️

♬ original sound - Sierra Nicole

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У своєму відео Сьєрра поділилася тим, як мила посуд і прала, задовольняла потреби кожної дитини в будь-який момент, купала дітей - і робила ще багато іншого.

"Зазвичай я писала йому текстові повідомлення, питаючи, що він хоче на вечерю, але сьогодні я просто збираюся налити собі випити, і я просто хочу сказати, що ви пішли на х*й всім хлопцям, які не роблять цього. Не цінують своїх жінок", - закінчила вона своє відео.

@sierra_not_ciara

You do ❤️

♬ original sound - Sierra Nicole

Сьєрра додала, що після того, як її відео стало популярним, а його переглянули понад 12 мільйонів чоловік, вона дізналася, скільки людей дуже болісно ставляться до цієї теми. «Я зрозуміла, що не одна, і багато мам відчували дуже схожі почуття з цього приводу", - сказала вона.

Але ж її відео навіть не показувало весь її день.

Скрін, відео "ТикТок"
Скрін, відео "ТикТок"

Скрін, відео "ТикТок"
Скрін, відео "ТикТок"

«Я почала знімати відео близько 16:00, тому я зробила набагато більше того, що навіть не було показано у відео. Моя дочка - тягне все підряд, тому в нашому будинку немає нестачі в безладді», - сказала Сьєрра.

Вони з Джузеппе помирилися, і він вибачився за те, що сказав.

Скрін, відео "ТикТок"
Скрін, відео "ТикТок"

"Він зрозумів, що те, що він сказав, було неправильним, і зрозумів, як багато речей відбувається за лаштунками, які легко можуть залишитися непоміченими», - додала дівчина.

Раніше повідомляли, молода мама заборонила коханому дружити з жінками, навіть по роботі: "позбавляє чоловіків...".

Як повідомляв Знай.uа, вічна любов, як з Трініті з "Матриці": Кіану Рівз і Вайнона Райдер разом вже 30 років, історія відносин найміцнішої пари.

Знай.uа писав, Марічка Падалко показала, що звалило з ніг її дочку: довелося відлежуватися.