Українці розповіли про плани на новорічні свята. Де проведуть ці спокійні дні, і чи планують залишати країну.

Найпопулярнішим запитом на сайті aviasales.ua у період з 30 грудня по 10 січня була Італія, зокрема Рим. Однак, плани українців різко змінилися, так як уряд заборонив в'їзд українських туристів в цю країну. Відкриється як мінімум 31 січня 2022 року.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Також, до п'ятірки найпопулярніших напрямків у період Новорічних свят потрапили наступні країни: Грузія, Польща, Туреччина, А також Іспанія. В основному всі хочуть полетіти в європейські країни, щоб відчути всю атмосферу свята.

Перше місце серед популярних міст на новорічні свята в 2021 році займає Рим. Високий інтерес до бронювання авіаквитків в Тбілісі (2-місце), Стамбул (3), Будапешт (4) і Прагу (5).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бакуріані, Грузія - фото тv-georgia.com
Бакуріані, Грузія - фото тv-georgia.com

Також, згадали і про ціни. Ось, наприклад, переліт до Європи на вихідні обійдеться українцям в 1500-2600 гривень. Найдорожчими напрямками стали ОАЕ - від 5300 гривень, а також Шрі-Ланка - від 9600 за квиток тільки в одну сторону.

Барселона, фото: Знай.ua
Барселона, фото: Знай.ua

Варто також відзначити, що незважаючи на те, що закордонні пропозиції дуже приваблюють своєю доступністю, величезна кількість українців планує проводити свята в Україні. Ось, наприклад на першому місці за популярністю Київ, потім Львів, а на третьому несподівано розташувалося Запоріжжя. Також, часто бронюють квитки в Одесу, Дніпро, Івано-Франківськ та Харків.

Літак, фото з avianews
Літак, фото з avianews

Нагадаємо, що в Україні слідом за ЄС хочуть скоротити термін дії covid-сертифіката: рішення можуть прийняти вже в січні 2022

Раніше повідомлялося, що зєм'я сховала на ялинці чоловічий статевий орган для гостей: хто знайде, той повинен вкрасти

Також, вУкраїні можна дешево і сердито зустріти Новий рік: на якому курорті можна вкластися в 2000 грн.