Відомий український блогер та колишній учасник проєкту "Чоткий паца" Антон Мурафа знайшов оригінальний спосіб, як обійтися без пакетів.

Всім відомо, що з 10 грудня в Україні діє заборона на безкоштовне поширення пластикових пакетів. Саме тому українці почали вигадувати різноманітні способи, як їх замінити. Багато хто почав переходити на екоторбинки, однак деякі знайшли більш оригінальні варіанти.

Антон Мурафа, скріншот
Антон Мурафа, скріншот

Так, блогер Антон Мурафа на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 280 тисяч осіб, показав, як можна замінити пластикові пакети. Хлопець вирішив не брати пакетик, а просто покласти заморожену рибу собі в поясну сумку.

Антон Мурафа, скріншот
Антон Мурафа, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Однак, це не всі лайфхаки блогера. Набрати мандаринок він вирішив у капелюх, а моркву склеїв скотчем аби вона трималася купки. Хлопець таких, як альтернативу пакетів використав шкарпетки та панчохи, куди набрав помідорів та капусту.

Антон Мурафа, скріншот
Антон Мурафа, скріншот

Антон Мурафа, скріншот
Антон Мурафа, скріншот

Аби комфортно донести додому всі ці продукти, блогер вирішив взяти з собою валізу, куди й склав покупки.

"В Україні обмежили використання безкоштовних поліетиленових пакетів. Тепер, коли вони стали платними, Сільпо стало веселіше, а планеті трохи легше", - так блогер підписав своє відео.

Нагадаємо, супермаркет вигадав, як креативно обійти заборону на пластикові пакети, але дечого не врахував: "Антизолото". Українці здивовані креативним способами відходу від екологічного законодавства

Також Знай писав, хитромудрі продавці замінили платні пакети з пластику на авоськи - небезпечні навіть для птахів: "Начхати"

Раніше Знай повідомляв, українцям назвали ціни на пластикові пакети в супермаркетах: з 1 лютого 2022 доведеться платити ще більше.