Шанувальники завалили відому танцюристку дивними проханнями. Зокрема, один з прихильників попросив її потоптати живу рибу.

Про це повідомляє "Dailystar".

Так, стало відомо, що танцюристка Джин Марі має понад 2,4 мільйона підписників TikTok. До того ж вона почала вести обліковий запис OnlyFans, де підписники можуть платити за те, щоб дівчина виконувала їх незвичайні бажання. Зірка зізналася, що тут до неї надходило чимало дивних запитів.

Джин Марі, фото instagram.com/jeanemarieofficial
Джин Марі, фото instagram.com/jeanemarieofficial

Співачка і модель, яка заробила мільйони підписників, публікуючи відео танців живота в TikTok, заявила, що користувач OnlyFans одного разу попросив її наступити на живу рибу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Отже, одного разу цей хлопець хотів заплатити мені, щоб я наступила на живу рибу. Я цього не робила. Я не дикунка - ну, я дикунка, але я не погана людина, тому я цього не робила", - сказала вона.

Однак це не всі дивацтва. Одного разу хлопець хотів заплатити їй за те, щоб він дивився, як вона їсть гамбургер з ніг. У цьому запиті танцівниця також відмовила.

Джин Марі, фото instagram.com/jeanemarieofficial
Джин Марі, фото instagram.com/jeanemarieofficial

Дівчина також не стала приховувати свої заробітки. Джин досить популярна, тому вже встигла чимало заробити.

"Скажімо, у мене є дві машини і будинок за 4 мільйони доларів, тож ти скажеш мені, скільки я заробив", - каже вона.

Нагадаємо, спалила до залисин: дівчина попросила подругу пофарбувати волосся і ледь не перетворилася на "Кошового"

Також Знай писав, 14-річна українка сама "збільшила" собі губи маслом - медикам довелося робити три операції: хотіла, як однокласниці

Раніше Знай повідомляв, українська Кардашьян Альона Омович вмістила свої "булочки" перед камерою, щоб показати їх вигляд знизу: "Кентавр"