Жінка зважилася на екстремальні модифікації власного тіла, включаючи татуювання, запланувавши за них десятки тисяч фунтів.

Ці зміни, за 34 тисячі фунтів (~1 200 000 гривень), йдуть під назвою "демон". На них 22-річна Кірстін Мілліган з Х'юстона, штат Техас, зважилася після татуювання на очних яблуках. До того ж, дівчина розповідає, що до неї періодично підходять люди на вулиці, щоб сказати, як вони ненавидять її татуювання. Через це їй хочеться ще і ще, а зацікавленість з'явилася ще в 14-річному віці.

Кірстін Мілліган, фото: Instagram
Кірстін Мілліган, фото: Instagram

Перше тату з'явилося на її тілі в 15 років, бо завжди мала уявлення - як хоче виглядати в старшому віці. Тому 34 тисячі фунтів пішли на збільшення грудей, нарощування іклів, а ще на те, щоб проколоти соски, ніс, язик і перенісся, додавши до цього всього татуювання по всьому тілу, обличчю і на очних яблуках.

"Раніше я не приймала себе і не розуміла, хто я така. Тепер це не так. Я відчуваю впевненість і люблю себе більше всіх на світі. Багато людей називають мене потворною і кажуть, що я виглядаю як демон. Однак є й ті, хто захоплюється моїм зовнішнім виглядом", - зізнається Кірстін Мілліган.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кірстін Мілліган, фото: Instagram
Кірстін Мілліган, фото: Instagram

Татуювання допомогли їй впоратися з надмірною тривогою через вади в своєму тілі.

Нагадаємо, "Невдаха без перспектив і майбутнього?": фанат екстремальних модифікацій тіла похвалився своїми досягненнями

Як повідомляв "Знай.ua", 82-річна бабуся зробила татуювання в прямому ефірі TikTok: "Ніколи не знаєш, що трапиться завтра"

Знай.ua писав, "Одержима": любителька екстремальних модифікацій тіла не залишила на собі "живого" місця