У мережі розповіли історію життя прапорщика Сергія, який за 20 років військової служби отримав досвід в артилерії, танкових військах, авіації, а також був сапером. Зараз він служить у механізованих військах.

Про це стало відомо завдяки новому запису на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook.

Зараз Сергію 43 роки, і він захищає Світлодарську дугу. У районі проведення операції Об'єднаних сил він вже вп'яте, і хоче бути прикладом для наслідування для своїх співгромадян.

"Я родом з Хмельниччини і військову службу розпочав наприкінці 1990-х у Старокостянтинові. Обіймав різні посади і доріс до старшого авіаційного Механіка тактичного літака-розвідника. Потім доля розпорядилася так, що став старшиною в інженерно-Саперній і танковій роті. Пізніше служив на технічному посту в артилерії. З 2016 року служу в нашій механізованій бригаді" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За його словами на всіх посадах він повністю віддає себе роботі, і вивчає всі аспекти, щоб у будь-який момент допомогти, і його підрозділ став кращим.

Також, Сергій зазначив, що за останні 20 років армія змінилася в кращу сторону, і вперше він це помітив після 2014 року, коли в нашу країну прийшла війна.

Свій робочий день прапорщик починає з отримання звітів від підлеглих, а потім сам йде на позицію, щоб все ретельно вивчити.

Військовий Сергій, фото: Facebook
Військовий Сергій, фото: Facebook

Вдома його чекають дружина і діти, які відзначають, що у чоловіка відмінні кулінарні здібності:

"Краще у мене виходить борщ з таємними інгредієнтами, що відрізняє його від інших. Принаймні, Так Кажуть всі, хто його спробував. Також братам подобається мій узбецький плов і салати на рибній основі. Більшість молодих воїнів просять мене навчити їх Кухарській справі. Якщо у них є реальне бажання, то я буквально через два-три тижні роблю з них шеф-кухарів підрозділів" - продовжує Сергій.

Нагадаємо, що воїн ЗСУ Тимур сподівався на міліцію і армію України в 2014, але пішов воювати на Донбасі сам: "і на що перетворили мирне життя"

Раніше повідомлялося, що вккупанти скинули міни з безпілотника на Донбасі і поранили воїна ЗСУ: атакують навіть у свята

Також, Українка вступила до лав ЗСУ після 3 років полону: не здалася після тортур і насильства