Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський відправився в село Гута, що в Івано-Франківській області. Там чоловік планує взяти участь у конференції послів України в іноземних державах.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться з українцями важливими новинами, і особистими фото.

Цього разу там з'явилися кадри з неформального спілкування з послами і журналістами. Всіх запрошених пригощали різними ласощами з глінтвейном, розпалили велике багаття, а також всі слухали справжню гуцульську музику.

Прийшов туди і сам президент України, але ненадовго. Серед їжі була і сирна нарізка, і м'ясна, і навіть шашлик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мальовничі місця, Карпатська гостинність та рідні люди поруч. Вчора в такій атмосфері зовсім не відчувався мороз-навпаки, на душі було дуже тепло " - підписав нову публікацію Володимир Зеленський.

Йому було приємно відволіктися від робочих буднів, і приємно провести час в компанії приємних людей. Разом з ним на заході була присутня і його дружина Олена, яка практично завжди його супроводжує в робочих поїздках.

У конференції візьмуть участь близько 90 послів України, які представляють інтереси нашої держави на всіх континентах світу. Захід передбачає як відкриту для преси частину, так і закриту.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський відзвітував про зустріч з "друзями України"

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська звернула увагу на незручні під'їзди і тротуари і пояснила як це вирішити

Також, Українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною