В Україну прийшла справжня зима, тому найближчими днями спостерігатиметься морозна погода та місцями ожеледиця.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила синоптик Наталка Діденко.

У середу, 22 грудня на всій території України спостерігатиметься морозна погода. Вночі температура повітря становитиме -8-14 градусів, на Півночі та Сході місцями до -17 градусів. Вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах -5-12 градусів. У західних областях, у південній частині вдень очікується 1-5 градусів морозу.
Наталка Діденко закликає українців бути обережними, адже найближчим часом спостерігатиметься ожеледиця.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

"Холоду та сліз щокам додаватиме північно-західний вітер, який часом буде рвучким - закутуйте підборіддя у шалик, а носа закривайте маскою. Особливо чутливим варто змащувати обличчя захисним кремом, але перевірте, щоб не зволожуючим, на морозі це шкідливо, буде зворотній ефект", - зазначила синоптик.

22 грудня на території Україні значного снігу не буде, можливо місцями незначні опади. У столиці теж без істотних опадів. Вночі до -12 градусів, на околицях до -14, вдень близько -8 градусів. На дорогах ожеледиця.

"Морозне арктичне повітря протримається в Україні до п'ятниці, потім градуси поповзуть угору, вихідними - аж до відлиги та навіть невеликих "плюсів". Потепління прийде з мокрим снігом і дощем", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українців попередили про значне погіршення погоди: доведеться сидіти вдома. Найближчими днями українцям варто дотримуватися особливої обережності.

Також Знай писав, Миколая Чудотворця: що обов'язково потрібно зробили в цей день, аби бути здоровим весь рік. У цей день всім слухняним дітям під подушки приносять подарунки і різні смаколики

Раніше Знай повідомляв, під вікнами у Зеленського прикрасили ялинку і поставили карусель - "Набагато крутіше, ніж..."