Неслухняний Менглан був помічений втікаючим зі свого вольєра в зоопарку після того, як переліз через паркан, тому що не хотів падати в той час, як люди спостерігали за твариною.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Любителям тварин наказали відійти від чорно-білого Менглана, який думав, що він піднявся на свободу раніше на цьому тижні.

У середу відвідувач зоопарку зняв, як ведмідь досягає вершини своєї стіни в Пекінському зоопарку і роздумує про стрибки, перш ніж зафіксувати різке падіння внизу.

Однак інша серія зображень доводить, що Менглан врешті-решт знайшов вихід і чарівно спустився по іншу сторону скляного паркану.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Панда
Панда

Коли зібрався натовп, щоб подивитися і записати, як Менглан задумав свій відрив, серйозні співробітники зоопарку кинулися розчищати територію, щоб дати йому трохи місця.

Замість того щоб скористатися евакуйованою стежкою, ведмідь розвернувся і став шукати інший шлях до втечі.

Спокуси їжі було достатньо, щоб заманити заповзятливого самця панди назад в його вольєр, щоб покласти край його спробам втекти на волю.

Панда
Панда

Пекінський зоопарк заявляє, що у вольєр Менглана будуть внесені зміни, щоб за пандою більше не ганялися.

Цей веселий хлопчик народився в липні 2015 року в рамках програми на базі розведення гігантських панд в Ченду.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали чоловіка-папугу.