Відомий тим, що з'явився в популярному шоу ITV з порадами, Тед Річардс зробив кар'єру на телебаченні. З тих пір, як він з'явився в шоу Джеремі Кайла з більш ніж 100 татуюваннями і 50 пірсингом він тепер відомий як "Людина-папуга".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Якщо ви визнаєте Теда з Брістоля, ви, напевно, пам'ятаєте, як він з'явився в популярному шоу, коли його тодішня дівчина Сюзанна приєдналася (статус відносин Теда в Facebook тепер позначений як "неодружений") і хотів довести, що він нормальний, незважаючи на його незвичайний вигляд.

Тед Річардс
Тед Річардс

Тед Парротман, як його офіційно називають, переніс багатогодинну операцію, так що він схожий на барвисту птицю і має більше 100 татуювань і 50 пірсингів. Язик Теда теж розділений навпіл, і йому навіть видалили вуха, щоб він більше схожий на птицю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після появи в серіалі Тед не перестав робити операцію, насправді він продовжував змінювати свою зовнішність, щоб стати папугою, і переніс шестигодинну операцію з видалення мочки вух, яку потім передав другу, який зберіг їх в смолі.

Ще в 2016 році, через рік після своєї першої появи на телебаченні, Тед розповів про видалення мочки вуха, сказавши: "Коли мені видалили вуха, я вставив дві металеві шпильки в голову, щоб утримувати мої окуляри. Інакше мої окуляри падали".

Тед Річардс
Тед Річардс

Телезірка проводить свій час, доглядаючи за своїми домашніми тваринами, в тому числі його папугами, зеленою ігуаною і пітбультер'єром.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі показали кота, що говорить.