Китайський автовиробник анонсував передзамовлення нового кросовера і озвучила його вартість

Haval Shenshou. Фото: АвтоЦентр
Haval Shenshou. Фото: АвтоЦентр

За останні кілька років Китайська автомобільна промисловість зробила відчутний стрибок вперед: з відверто ненадійних і неякісних автомобілів китайські машини перетворилися в досить ходові і визнані багатьма автомобілістами машини. Нещодавно один з найпопулярніших китайських брендів заявив про надходження на український ринок нової моделі — Haval Shenshou. Про це повідомляє Інформаційний портал "автоцентр", повідомляв Hyser.

Haval Shenshou. Фото: АвтоЦентр
Haval Shenshou. Фото: АвтоЦентр

Повідомляється, що на українському автомобільному ринку відбулося поповнення — кросовер китайської компанії Haval під назвою Shenshou, назва якого перекладається як "Монстр". Компанія заявила, що відкрила заявки на попереднє замовлення і озвучила вартість машини — 20 700 доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Haval Shenshou. Фото: АвтоЦентр
Haval Shenshou. Фото: АвтоЦентр

Новий китайський кросовер виконаний у вельми оригінальному і сучасним дизайном. Фірмовими особливостями " Хавала "є велика радіаторна решітка і" примружена " головна оптика. У зовнішності нової моделі знову використані ці риси. Крім того, можна відзначити набирають серед автовиробників висувні ручки дверей і розділений на дві частини спойлер.

За габаритами Shenshou можна порівняти з іншим азіатським кросовером, що користується популярністю в Україні — Kia Sorento. Колісна база "китайця" дорівнює 2 800 мм, Довжина — 4 780 мм, ширина — 1890 мм, а висота — 1675 мм.

Під капотом новинки встановлюється тільки один двигун-1,5-літровий бензиновий атмосферник, який розвиває потужність до 184 к.с. у комбінації з двигуном працює 7-ступінчастий "робот". "Монстр" поставляється в двох варіантах приводу — переднім і повним. Передбачається, що через деякий час після дебюту моторну лінійку Shenshou доповнить ще й гібридна силова установка.

Нагадаємо, Ульяновський автозавод показав люксові позашляховики для мисливців.

Як повідомляв Знай.ua, Toyota випустила позашляховик ексклюзивно для Північної Америки.

Знай.ua писав, що Ілон Маск пообіцяв допомогти своїм конкурентам, нові технології кожному бажаючому.