Дата 21.12.21 дуже важлива для тих, хто захоплюється нумерологією і астрологією. Справа в тому, що вона є дзеркальною.

Багато хто вірить, що такі дні можуть чинити сильний вплив на долі людей. Крім того, на цей день припадає зимове сонцестояння – період з найдовшою вночі в році.

Коляда - слов'янське свято зимового сонцестояння
Коляда - слов'янське свято зимового сонцестояння

У чому таємниця числа

Нумерологи підрахували, що дата 21.12.21 таїть в собі особливу енергетику. Це ідеальний день для тих, хто має намір кардинально змінити своє життя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У числі "21" ховаються відразу три щасливі "сімки" - нещастям і програшам не залишається жодних шансів.

Можливо, саме сьогодні вам пощастить по-крупному: вдало завершаться давні справи, підфартить в грі або збудеться найзаповітніша мрія.

Кажуть, що, якщо загадати бажання – воно обов'язково збудеться в наступному році.

Нумерологія, фото: numerologiya-daty
Нумерологія, фото: numerologiya-daty

Сила одиниць і двійок

Числа 21 і 12 відмінно комбінуються між собою, оскільки обидва числа містять двійки і одиниці. Швидше за все, ви отримаєте шанс проявити себе як лідера або згуртувати активну команду, привнісши в неї бойовий дух. Крім того, можливі корисні знайомства.

Скиньте з себе кайдани давніх боргів-не тягніть їх в наступаючий рік. Вдалими будуть практично всі дії, пов'язані з кар'єрним ростом, навчанням і реалізацією планів.

Нумерологія, фото: tayniymir.com
Нумерологія, фото: tayniymir.com

Заборони в цей день

Нумерологи не рекомендують сьогодні лінуватися, відпочивати і віддаватися неробством. Це не обіцяє вам нічого хорошого, а ось негативні наслідки цілком можливі.

Якщо спалахне сварка, то вона буде особливо лютою, тому зайвий раз краще не з'ясовувати стосунки. Особливо - з членами сім'ї.

Не залишайтеся в цей день на самоті, але і закочувати галасливу вечірку теж не варто.

Як повідомляв Знай.uа, Мусалян розповідала про ідеалізацію та інші стадії відносин.

Крім того, весь січень дві особисті планети Венера і Меркурій будуть перебувати в ретроградному Русі,- нумеролог Мусалян.

Також Знай.uа писав, Мусалян заявляла, що жінці дається багато разів прожити один і той же досвід, щоб усвідомити цінність себе.