Якщо ви вірите в магію і надприродні явища, вам знадобляться поради від Тимофія Руденко і Олександра Шепса, переможців проекту "Битва екстрасенсів" на ТНТ. Вони підказали, яким екстрасенсам можна довіряти, і як відчути примари, виданню "Космополітен".

Що робити, якщо відчуваєш примари?

За словами екстрасенсів, потрібно в такому випадку поцікавитися у присутніх, чи є у них дивні відчуття. Якщо так, викликайте фахівця. Крім того, поробуйте зрозуміти, чого від вас хоче дух і які у нього наміри.

Привид
Привид

Як передчувати біду?

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тимофій Руденко впевнений, що у кожного є передпологова пам'ять, а покійні родичі можуть попереджати нас про біду. Олександр Шепс вважає, що поганий настрій – вже провісник біди.

"Це, в першу чергу, сигнал до того, що ваша свідомість "стогне"... Ваш внутрішній світ набагато більше зовнішнього. Його менталізація не знає кордонів і вбирає будь-які енергії. При внутрішньому розумінні себе, коли ви віддаєте звіт своїм думкам, вони знаками поведуть вас до мети. Контролюючи гнів, ви зможете уникнути біди, "перестрибнути яму" і по суті зробити перезавантаження самого себе!",- радить він.

Як дізнатися знаки долі?

Екстрасенси кажуть, що дивні збіги – це підказки долі, і варто звертати на них увагу. Іноді знаки подають померлі люди, але їх розуміння залежить від духовного зростання людини.

Віщий сон. Фото: Miy.ua
Віщий сон. Фото: Miy.ua

Чому сняться погані сни?

Тимофій Руденко каже, що так можуть впливати на підсвідомість "підселенці" в квартирі, які турбують уві сні і надають негативні магічні впливи. Повторення поганого сну може бути сигналом про небезпеку від померлих родичів. Можливо, справа в місці сну або кімнаті.

"Деякі домашні рослини, камені і заговорені амулети легко справляються з цією проблемою. Більш того, вони притягують віщі сни, замінюючи «жахи» на прийдешню істину», - додає його колега.

Як перевірити екстрасенса?

Справжній фахівець спочатку пошукає причини вашої проблеми поза областю екстрасенсорики, не лякаючи вас псуванням, пристрітом, родовим прокляттям. Але справжній екстрасенс не захоче проходити перевірку, впевнений Шепс.

"Екстрасенси допомагають побачити, а не лякають порчами! Вони не ставлять програм, а вчать створювати своє життя самим», - додає він.

Битва екстрасенсів, фото ТНТ
Битва екстрасенсів, фото ТНТ

Як розпізнати пристріт?

Обидва екстрасенса зійшлися на тому, що розпізнати порчу зможе тільки фахівець. Самому розібратися не вийде.

"Я не вірю в усі ці - проведи колечком, залишиться слід...",- зазначає Шепс.

Нагадаємо, у "Битві екстрасенсів" Павло Костіцин зізнався, чи боїться містики і забобонів у реальному житті: з жінками вже проблеми.

Як повідомляв " Знай.ua", Павло Костіцин з "Битви екстрасенсів" здивував без бороди і лисини: "Якщо придивитися..."

Знай.ua писав, ясновидиця "Битви екстрасенсів" передбачила завершення пандемії і назвала дату: "Все буде трохи по-іншому"