По всій країні 19 грудня запалилися новорічні ялинки. Київ трохи відзначився в 2022 році і Володимир Кличко кричав "Ялинка, гори" в суботу, 18 грудня.

Це магічне дійство, яке змушує зануритися в новорічну атмосферу, вигадувати бажання для наймагічнішої ночі в році і навіть трохи відчувати себе дитиною, яка вірить в чудеса і трепетно чекає на них.

Але так райдужно і святково був не в кожному місті, адже в Маріуполі на Театральній площі головна ялинка міста просто впала.

Ялинка в Маріуполі
Ялинка в Маріуполі

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами очевидців, це сталося через сильний вітер, близько 17:00.

Впала верхівка ялинки, при цьому вона продовжувала горіти вогнями. На щастя ніхто не постраждав. Однак деякі городяни, які гуляли поблизу, почали красти ялинкові прикраси.

Попередньо повідомляли, що зламалася конструкція ялинки. На місці події незабаром зібралася спеціальна комісія.

Для демонтажу конструкції приїхав автокран, але у водія виникли складнощі з паркуванням на площі.

Зазначимо, що це не перше падіння лісової красуні в Україні. 15 грудня така ж доля чекала і на ялинку в місті Романів Житомирської області.

Нагадаємо, що головна ялинка України сяє: як Віталій Кличко лісову красуню на Софіївській площі запалював.

Раніше ми повідомляли, що лісгоспи підказали, як не принести додому небезпечну ялинку.