18 грудня 1998 року зі складального конвеєра "Івеко-КрАЗ" зійшли вантажівки моделі 65.9, так як в Україні зросла потреба в вантажопідйомності від 1,5 до 5 тонн.

Все через швидкий розвиток ринкових відносин, включаючи і сферу малого бізнесу. Тому було прийнято рішення-на Кременчуцькому автозаводі задовольняють попит, шляхом створення українсько-італійського СП "Івеко-КрАЗ". Про це повідомляє Автоцентр.

"Івеко-КрАЗ", фото: autocentre
"Івеко-КрАЗ", фото: autocentre

У 1997 році в умовах головного конвеєра була зібрана невелика партія IVECO ЕигоСагдо з вантажопідйомністю 7 тонн, однак у одного з них - навіть 9 т, у сільськогосподарського самоскида з об'ємистим кузовом в 14 кубічних метрів (IVECO ML 150e18n). 6-циліндровий турбодизель досягав потужності в 177 кінських сил і забезпечував швидкість до 100 км/год (об'ємом 5,9 л.). Але що стосується 1998 року, Анатолій Шабала - президент ХК "АвтоКрАЗ", і Сергій Малов - генеральний директор СП "Івеко-КрАЗ", перерізали стрічку епред вантажівкою типу IVECO 65.9 з вантажопідйомністю 4,5 т, з атмосферним дизелем IVECO 8040.05 і швидкістю до 95 км/год при повному навантаженні.

"Івеко-КрАЗ", фото: autocentre
"Івеко-КрАЗ", фото: autocentre

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Економічна і непогана вантажівка не мала жодних шансів на українському ринку, вважаючи за краще капотні "газони". Хоча IVECO 65.9 мав кабіну з ефективною пило - і шумоізоляцією, і оснащеною ергономічним регульованим кріслом водія.

Нагадаємо, "німці", "американці" і "японці" не приїдуть? У 2022 році б / В авто в Україні подорожчають на 15-20%

Як повідомляв "Знай.ua", "Совєтобляху" не хочете? Поляки продають "шістку" Жигулі з мінімальним пробігом за 20$ тис

Знай.ua писав, оголошують у розшук, штрафують на 4 тисячі і забирають авто: у Мін'юсті розповіли про нові покарання для водіїв